STRESSFORLØB

Oplever du, at det er svært at holde koncentrationen, at du er mere træt end normalt, oplever du oftere irritation, glemmer du ting, eller har du problemer med at falde til ro og får ikke din søvn?

Det kan være i større eller mindre grad, at du oplever følgende symptomer på din krop, som kan være kendetegnende for stress:

  • Koncentrationsevne
  • Hukommelse
  • Fysisk og/eller psykisk udholdenhed
  • Restituering
  • Søvn
  • Overfølsomhed overfor sanseindtryk
  • Oplevelsen af krav
  • Irritation og vrede

Stress kommer i mange forskellige former, og nogen oplever det i en mild form, mens andre oplever det mere voldsomt. Et stressforløb hos mig er skræddersyet, og er både til dig der oplever stress i mindre grad, men også til dig der oplever en af ovenstående symptomer mere intenst, og måske endda er sygemeldt.
Min største styrke er, at jeg selv har haft stress inde på livet. Det er ikke nemt at kæmpe sig tilbage, og det kan være svært at acceptere de følgevirkninger stress har som f.eks. koncentrationsbesvær og en hukommelse der skal genoptrænes, for at komme tilbage hvor den var før.

Læs også mere om stress og hvordan kranio sakral terapi kan hjælpe her.

DE 4 STRESS STADIER

TING DU ALLEREDE KAN GØRE I DAG

Min varmeste anbefaling er, at du starter med at bruge 7-10 minutter om dagen på at meditere. Juster tiden når du er klar, og når det er realistisk.

Når du mediterer, falder nervesystemet til ro. Det sker blandt andet ved, at det parasympatiske nervesystem aktiveres. Denne del af vores nervesystem kan vi ellers ikke selv styre med vores vilje. Hjerterytme, blodtryk, puls og åndedræt bliver også roligere når du mediterer.


Link til guidede meditationer:
https://compassioncompany.com/guidede-meditationer/mindfulness/

Motion. Start med at gå en tur hver dag, tag cyklen til og fra arbejdet eller noget helt andet. Find den motionsform der giver bedst mening for dig. Når du er inde i en god rytme, kan du altid ændre dine mål.

Spis varieret og sundt. Køb lidt ekstra frugt og grønt til mellemmåltiderne. Lad vær at lægge chokoladen, chips eller slik helt væk, men spis 3 stykker i stedet for 5 stykker.

Få din søvn. Det anbefales at du sover mellem 7-9 timer hver nat. Du bruger natten på at lade op og restituere.

STRESSFORLØB

Et forløb er i gennemsnit 10 sessioner og en session koster 680 kr. for 50 minutter, hvilket giver en samlet estimeret pris på 7.800,00 kr. Hvert forløb er tilpasset dine behov.
Du er velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål, og du binder dig ikke for nogle sessioner.

Reference fra Mette S:
Mette har været en stor hjælp og støtte gennem min sygemelding med stress. Hun har i en tid, hvor jeg ikke havde overskud til noget som helst, på kun få måneder hjulpet mig “tilbage” til en endda endnu bedre version af mig selv. Hun har hjulpet mig med at skabe struktur og gode vaner i min hverdag gennem konkrete og letforståelige redskaber, og er helt generelt bare “spot-on” i sin rådgivning! Hun er god til at fornemme hvor man er, hvad man har brug for, og minder løbende om den fremgang hun og jeg selv oplever.

Artikel om stress – Rasmus Lund-Nielsen har også skrevet en bog som kan anbefales:
https://nyheder.ku.dk/alle_nyheder/2018/07/stress-ramte-tilbage-i-job-behandles-helt-forkert/