HVAD ER DEPRESSION?

Når man har en depression, er man nedtrykt og træt, og mangler sin sædvanlige energi og drivkraft, uden man nødvendigvis kan udpege en specifik årsag. Livet kan virke tungt og uoverkommeligt, og man kan mangle overskud til at klare selv de simple ting i hverdagen. Man har svært ved at koncentrere sig, og kan have svært ved at huske ting. Tankerne er ofte negative og pessimistiske. Det er en alvorlig lidelse, som kan nedsætte livskvaliteten og i nogle tilfælde være stærkt invaliderende for den enkle person.

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

HER ER DE TYPISKE TEGN

Man føler sig trist, nedtrykt og træt, håbløshed, det hele virker meningsløst, og du er generelt overvældet af negative tanker. Du kan føle skyld og have brug for at isolere dig. Der kan opleves uro, søvnproblemer og ændring i appetit.

Her er kort beskrevet de 3 forskellige grader af depression:

LET DEPRESSION

Man er som regel i stand til at fortsætte en normal hverdag, men med nedsat livskvalitet. Det føles ikke som en let for personen, men vil være pinefuldt og invaliderende. Ofte bruges alt energien på jobbet, hvor der så ikke er energi til noget andet.

MODERAT DEPRESSION

Man har typisk svært ved at fungere på arbejdet, i ens fritid og med familien. Man har mange symptomer, som søvnproblemer, koncentrationsbesvær m.m.

SVÆR DEPRESSION

Man ikke få hverdagen til at fungere, hverken på arbejdet, i fritiden eller med familien. Man oplever mange af symptomerne, og har måske også tanker om selvmord. Der opstår sommetider psykotiske symptomer. Det kan være i form af vrangforestillinger eller hallucinationer. En vrangforestilling kan f.eks. være en forestilling om, at man er skyld i en ulykke, som man reelt ikke har haft nogen indvirkning på. En hallucination kan være, at man hører stemmer, der opfordrer til selvmord eller til at gøre bestemte ting.

BEHANDLINGSFORM:

Behandlingen med kranio sakral healing kan ikke stå alene, og jeg anbefaler derfor at kombinere det med nogle coachingsessioner: LINK TIL COACHING
Jeg er en del af firmaet Human Support hvor jeg har specialiseret mig i stress, angst og depression. Dette er en overbygning på min NLP Coach uddannelse, og en garanti for at jeg hele tiden følger med udviklingen inden for disse 3 områder.
Kranio sakral healing er dog meget effektiv, da der arbejdes med nervesystemet og alle cellerne i din krop. Du vil oplevet en total afslapning i din krop og i dine tanker.

BOOKING AF TIDER

FREDERIKSBERG

EMAIL

mette@hundewadt.com

TELEFON

+45 26 33 33 40

ADRESSE

Langelandsvej 8, 4 sal | 2000 Frederiksberg