Hovedpine eller migræne? – Hvad er forskellen?

Nogle lider af kronisk hovedpine, imens andre oplever at få det ved stress, pres eller ændringer i deres liv. Det kan være en meget stor begrænsning i et menneskes liv, når man aldrig helt kan planlægge dagen. Det kan både være et indre og ydre pres der er med til at skabe en spænding.

Når du oplever et migræneanfald, så sker der en kemisk ændring i kroppen, som du kan opleve i nakke, hoved og øverste del af ryggen, da den spænder op.

Det kan ofte udløses af en stresset situation, manglende søvn, usundt højt stressniveau, kost, bestemte madprodukter, ingen hvile eller at du ikke får sagt fra mm., som kan stresse dig mere end du er bevidst om.

Man antager at 10-12% af den danske befolkning lider af det, og det kan også være børn der får disse anfald.

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

HVORDAN VIRKER BEHANDLINGEN?

Alt efter hvor slem tilstanden er, kan både ens privat- og arbejdsliv blive påvirket meget, og i nogle tilfælde kan det senere medføre stress. Både ved spændinger i nakken, migræne eller hovedpine kommer behandlingen med Kranio Sakral Terapi Healing til god nytte.

Nogle tanker og følelser kan fylde så meget, at de påvirker din krop helt ned på celleplan, og som derved kan medføre ubalance i kroppen. Disse tanker kan eksempelvis opstå som følge af ændringer i dit liv, og kan udvikle sig i underbevidstheden som en skjult blokering over tid. Tankerne og følelserne kan påvirke dit humør, din sindstilstand og din energi.

Det er vigtigt at energien kan cirkulere frit i din krop, for hvis ikke den får lov til dette, kan du opleve spændinger, hovedpine, koncentrationsbesvær, træthed og andre symptomer.

Ved Kranio Sakral Terapi Healing genopretter jeg de ubalancer der er i din krop. Jeg holder bestemte steder på dit hoved, som har direkte kontakt til forskellige steder i din krop.

Kranio Sakral Terapi Healing arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, som alle har indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet.

Behandlingen er meget dybdegående, mild og afslappende.

Det kan være du har en lille baby som har behov for kranio sakral terapi baby? Læs mere om det her.

HVOR HURTIGT VIRKER EN HOVEDPINE BEHANDLING MED KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING?

Hvor hurtigt behandlingen virker, kan variere fra person til person, da sværhedsgraden af hovedpinen kan svinge meget. Mennesker er forskellige, og vi kommer ikke med det samme i vores baggage.

For nogle oplever de forbedringer efter den første session, mens andre vælger at komme mere fast hos mig. Jeg kan derfor ikke give et præcist antal på hvor mange sessioner, netop du har brug for, men det er derimod noget vi snakker om ved første behandling.

Kranio Sakral Terapi Healing kan også hjælpe på andre ting end hovedpine. Jeg har gode erfaringer med behandling af:

Ved brug af Kranio Sakral Terapi Healing i København har jeg gode erfaringer med behandling af:

 • Uro i kroppen ved stress
 • Hovedpine eller migræne
 • Spændinger
 • Træthed og udbrændthed
 • Søvnproblemer
 • Indlæringsvanskeligheder
 • Hjernerystelse
 • Ryg- eller nakkeproblemer
 • Koncentrationsudfordringer

Ved ubalance og klodsethed anbefaler jeg fodzonehealing, som jeg også tilbyder. Her bruger jeg punkterne under dine fødder til at genoprette ubalancen, der måtte være i din krop. Hvis du er i tvivl om hvilken behandling du har brug for, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Læs mere om kranio sakral terapi København her.

HVEM KAN FÅ EN HOVEDPINE BEHANDLINNG MED KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING?

Kranio Sakral Terapi Healing er for alle aldre. Det vil sige, at det er en behandling til både voksne, teenagere, børn og spædbørn. Når det kommer til børn arbejder jeg med stor ydmyghed, og vil starte en samtale med forældrene, for at høre hvilke udfordringer i oplever. Hvis du ønsker yderligere information, så har jeg lavet en side tilegnet til Kranio Sakral Terapi Healing for børn og spædbørn.

 

HVAD ER PRISEN FOR BEHANDLING?

Jeg har lavet en lille oversigt over priser og betingelserne ved en hovedpine behandling med Kranio Sakral Terapi Healing, samt ved andre symptomer, her:

 • Prisen er 600 kr pr. session
 • For pensionister og studerende er prisen 450kr pr. session
 • En behandling varer 50 minutter

Betalingen vil blive påkrævet på dagen, efter endt behandling. Jeg tager både imod MobilePay og kontanter.

Ved forhindring i at nå din session, bedes du melde afbud senest 24 timer før din aftale.

Hvis du udebliver fra din aftale, uden et afbud senest 24 timer før, forbeholder jeg mig retten til at opkræve dig et gebyr på 400kr.  

BOOKING AF TIDER

FREDERIKSBERG

EMAIL

mette@hundewadt.com

TELEFON

+45 26 33 33 40

ADRESSE

Langelandsvej 8, 4 sal | 2000 Frederiksberg