COACHING OG RÅDGIVNING

MINE TANKER OM PERSONLIG UDVIKLING

Jeg tror på, at jo mere indsigt vi får i os selv, desto bedre er vores muligheder for at udvikle os, sætte nye mål og ændre på uønskede vaner.

Jeg laver løbende 360° evalueringer af mit eget liv, for at finde ud af hvad der gør mig glad, og hvad jeg skal gøre mere af, men også hvad jeg skal ændre eller skære helt fra. Det kan være hårdt og tage tid at nå frem til den erkendelse, at det ikke nødvendigvis er andre der skal ændre noget, men en selv.

Når jeg coacher, kan det resultere i små ændringer, der gør en stor forskel. Det kan også være fundamentale ændringer som kærlighedsliv, karriere, familie, økonomi m.m. der skal ændres på. Om det er de små eller store ændringer der skal fokus på, så er det ikke altid nemt. Det kan være mønstre og vaner der ligger så dybt i vores DNA, at det kan tage tid at skabe en forandring.

Når du er tro mod dig selv og træffer nogle svære valg, og bliver belønnet gennem den virkning og betydning det har for dit liv, så ved du at det har været hele rejsen værd.

Mine råd til dig når du laver en ændring:

NLP COACHING OG RÅDGIVNING

Når jeg coacher, tager jeg udgangspunkt i dig og din situation, og hjælper dig med at skabe klarhed og sætte ord på et emne du har valgt.

Der er ingen grænser for, hvilke emner vi kan berøre under en coaching session. Det kan være mål du ønsker at opnå, vaner du ønsker at ændre, manglende klarhed eller forandringer du ikke ved, hvordan du skal gribe an. Jeg gør meget ud af, at du får konkrete værktøjer med hjem efter vores session, så du kan arbejde med de ting vi taler om.

Når vi taler sammen, vil du opleve det som en afslappet samtale i trygge fortrolige rammer. Her gør jeg brug af NLP coachingens værktøjer, for at du kan sætte ord på og derved finde svar og løsninger.

Eksempler på emner:

  • Rygestop
  • Karriere
  • Stress
  • Parforhold
  • Håndtering af en svær samtale
  • Vægttab
  • Bearbejdning af relationer
  • Sorg

Som coach benytter jeg mig af teknikker og værktøjer under NLP – Se mere her

Der kan være perioder hvor du har brug for rådgivning efter en coaching session eller som en seperat rådgivningstime. Der kan være behov for at få rådgivning og hjælp til at sætte struktur på hverdagen, planlægge ugen m.m. samtidigt med at du skal passe et job, og holder holde humøret oppe. Når der kommer en person udefra, og ser tingene på en ny måde, kan det være med til at give ny energi, i en anderledes hverdag vi ikke er vant til at navigere i.

Læs om hvad jeg kan hjælpe dig med som erhvervscoach her.

PRISER OG BETINGELSER

Betaling skal ske på dagen efter endt session, og jeg tager imod MobilePay og kontanter.

Hvis du bliver forhindret, skal du melde afbud senest 24 timer før din aftale.

Hvis du ikke møder op til din aftale, eller ikke melder afbud senest 24 timer før, forbeholder jeg mig retten til at opkræve dig et gebyr på 400,00 kr.

Det er også muligt at booke en online session, enten ved at booke din tid på hjemmesiden eller ved at kontakte mig.
Jeg har video sessioner gennem systemet Whereby, men vi kan også gøre brug af Microsoft Teams.