Behandling med Kranio Sakral Terapi Healing i København

Kontakt mig for en uforpligtende snak
Lær mig at kende

 

Skab balance i kroppen

 

Opnå motivation og drivkraft

 

Få hjælp til hverdagen

Hvad er Kranio Sakral Terapi Healing?

Behandlingen med Kranio Sakral Terapi Healing er meget mild men dybdegående behandling. Den løsner op for problemer med stress, spændinger, hovedpine, koncentrationsbesvær, træthed eller andre symptomer du oplever i kroppen. Jeg tilbyder behandlingen i København, og her hjælper jeg med de blokeringer du end måtte opleve i din krop, for igen at skabe en naturlig balance. 

Behandlingen foregår i trygge rammer centralt på Frederiksberg, og kun 500 m fra Frederiksberg metro. Er du derimod i bil, er der er mange parkeringspladser med de første 2 timer gratis. 

Hvis du går med nogle uforløste blokeringer, spændinger, koncentrationsbesvær eller andre problemer, er du velkommen til at kontakte mig for en gratis, uforpligtende samtale i København, så vi kan snakke om, om Kranio Sakral Terapi Healing er noget for dig. 

Oplever du symptomer som stress, hovedpine og træthed i din hverdag, vil det ofte være noget som påvirker dit humør, din sindstilstand og din energi. Du vil mærke at hele din krop er i ubalance. Hertil kan du benytte dig af Kranio Sakral Terapi Healing i København, som giver ny energi til kroppen. 

Behandlingen foregår ved, at jeg holder bestemte steder på dit hovedet, som har direkte kontakt til forskellige steder i din krop. På denne måde begynder din krop selv at arbejde, med at løsne op for de spændinger der måtte være. Behandlingsformen arbejder altså med kroppens egne ressourcer.

Kranio Sakral Terapi Healing i København kan hjælpe dig med de problemer, som du har haft i en kortere periode, men også over en længere periode. Ligeledes kan behandlingen også hjælpe dig med at forebygge. 

Kontakt mig

Hvem er jeg?

Mit navn er Mette Hundewadt, og jeg er certificeret behandler i Kranio Sakral Terapi Healing, og så er jeg uddannet NLP coach.

Jeg udfører mine behandlinger med Kranio Sakral Terapi Healing i København, og du er velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende samtale omkring dine spændinger, samt hvilke underliggende problemer som medfører disse. Herfra kan vi sammen finde ud af om behandlingen kan hjælpe dig.

Behandlingen foregår i rolige, trygge rammer på hyggelige Frederiksberg. Du kan læse mere omkring de tilbagemeldinger jeg har fået fra tidligere kunder, som har været glade og tilfredse med mine behandlinger.

Se mine referencer

Hvilke symptomer hjælper Kranio Sakral Terapi Healing på?

Ved brug af Kranio Sakral Terapi Healing i København har jeg gode erfaringer med behandling af:

 

  • Uro i kroppen ved stress
  • Hovedpine eller migræne
  • Spændinger
  • Træthed og udbrændthed
  • Søvnproblemer
  • Indlæringsvanskeligheder
  • Hjernerystelse
  • Ryg- eller nakkeproblemer
  • Koncentrationsudfordringer
Mettehundewadt_behandling

​​Kontakt mig hvis du har spørgsmål om Kranio Sakral Terapi i København

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig for spørgsmål og rådgivning omkring Kranio Sakral Terapi healing i København. Behandlingen du modtager er tilpasset ud fra dit behov, og du vil altid være i trygge hænder. 

Kontakt mig