BEHANDLING MED KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING I KØBENHAVN

Døjer du med eksempelvis stress, spændinger, træthed, hovedpine, koncentrationsbesvær eller andre symptomer? Så er Kranio Sakral Terapi Healing til dig. 

5/5

Læs vores Google anmeldelser

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

HVAD ER KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING

Behandlingen med Kranio Sakral Terapi Healing er meget mild men dybdegående behandling. Den løsner op for problemer med stress, spændinger, hovedpine, koncentrationsbesvær, træthed eller andre symptomer du oplever i kroppen. Jeg tilbyder behandlingen i København, og her hjælper jeg med de blokeringer du end måtte opleve i din krop, for igen at skabe en naturlig balance. 

Behandlingen foregår i trygge rammer centralt på Frederiksberg, og kun 500 m fra Frederiksberg metro. Er du derimod i bil, er der er mange parkeringspladser med de første 2 timer gratis. 

Hvis du går med nogle uforløste blokeringer, spændinger, koncentrationsbesvær eller andre problemer, er du velkommen til at kontakte mig for en gratis, uforpligtende samtale i København, så vi kan snakke om, om Kranio Sakral Terapi Healing er noget for dig. 

Oplever du symptomer som stress, hovedpine og træthed i din hverdag, vil det ofte være noget som påvirker dit humør, din sindstilstand og din energi. Du vil mærke at hele din krop er i ubalance. Hertil kan du benytte dig af Kranio Sakral Terapi Healing i København, som giver ny energi til kroppen. 

Behandlingen foregår ved, at jeg holder bestemte steder på dit hovedet, som har direkte kontakt til forskellige steder i din krop. På denne måde begynder din krop selv at arbejde, med at løsne op for de spændinger der måtte være. Behandlingsformen arbejder altså med kroppens egne ressourcer.

Kranio Sakral Terapi Healing i København kan hjælpe dig med de problemer, som du har haft i en kortere periode, men også over en længere periode. Ligeledes kan behandlingen også hjælpe dig med at forebygge. 

ANMELDELSER

INGRID

JIMMY

TATI

HVEM ER JEG?

Mit navn er Mette Hundewadt, og jeg er certificeret behandler i Kranio Sakral Terapi Healing, og så er jeg uddannet NLP coach.

Jeg udfører mine behandlinger med Kranio Sakral Terapi Healing i København, og du er velkommen til at ringe til mig for en uforpligtende samtale omkring dine spændinger, samt hvilke underliggende problemer som medfører disse. Herfra kan vi sammen finde ud af om behandlingen kan hjælpe dig.

Behandlingen foregår i rolige, trygge rammer på hyggelige Frederiksberg. Du kan læse mere omkring de tilbagemeldinger jeg har fået fra tidligere kunder, som har været glade og tilfredse med mine behandlinger.

HVILKE SYMPTOMER HJÆLPER KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING PÅ?

Ved brug af Kranio Sakral Terapi Healing i København har jeg gode erfaringer med behandling af:

  • Uro i kroppen ved stress
  • Hovedpine eller migræne
  • Spændinger
  • Træthed og udbrændthed
  • Søvnproblemer
  • Indlæringsvanskeligheder
  • Hjernerystelse
  • Ryg- eller nakkeproblemer
  • Koncentrationsudfordringer

Har dit lille barn behov for kranio sakral terapi baby? Så læs mere her.

RO OG BALANCE GIVER MERE OVERSKUD

Ingen skal leve med en krop i smerte. Der kan være mange årsager til, at din krop reagerer, som den gør. Uanset hvad årsagen er til din uro, smerter, stress m.m., så er Kranio sakral healing en meget effektiv behandlingsform.
Kranio sakral healing er en alternativ behandlingsform, hvor man arbejder med knogler, muskler, nervesystem og celler, således at kroppen arbejder hen imod sin naturlige balance.
Nogle mennesker oplever spændinger i kroppen i en kort periode, imens andre oplever at have spændinger eller smerter i kroppen over en længere periode. Uanset varigheden så er kranio sakral healing en meget effektiv behandling til dette.

EN MEGET MILD OG EFFEKTIV BEHANDLING

Kranio sakral healing løsner op igennem blide berøringer, og balancerer samt justerer kraniets mange knogler og kroppen generelt.
Det er forskelligt hvordan man oplever kranio sakral healing. Nogle beskriver behandlingen som, at de kommer ”tilbage” i deres egen krop, mens andre kan opleve en total ro og afslappethed. Andre mærker summen, varme eller prikken forskellige steder i kroppen.  Der er også dem der ikke mærker noget, falder i søvn eller døser hen. Uanset hvordan du oplever kranio sakral healing, så er det en dybdegående blid behandling, selv om det ikke altid er synligt for det blotte øje.

Kranio sakral healing healing består af forskellige teknikker, der alle har ”det blide tryk” tilfælles. Det vil sige, at jeg med meget let hånd trykker forskellige steder på hovedet, nakke og skuldre, og under behandlingen ligger du på ryggen på en briks. Det vil opleves behageligt at modtage kranio sakral healing, og du oplever en dyb form for afspænding.

NÅR KROPPEN FÅR RO TIL AT SKABE EN NATURLIG BALANCE

Vores krop er en fantastisk mekanisme, som hele tiden er i stand til at forny sig selv, når blot den får muligheden for det. Med andre ord ved kroppen via vores DNA og celler, hvordan den skal reparere sig selv. Betingelsen er blot, at kroppen er befriet for spændinger, har en optimal holdning og er uden smerter.
Oplever du gener i din krop, så er min anbefaling at du som minimum kommer til kranio sakral behandling 3 gange, da det tager tid for kroppen at blive rettet op, for at den kan finde sin naturlige balance. Nogle oplever allerede efter første gang at kunne mærke en forskel, men der skal ofte flere behandlinger til, for at nå i dybden, og fjerne den spænding eller smerte der opleves. Nogle har en smerte der er bygget op over en længere periode, måske endda år, og derfor skal kroppen også have tid til få løsnet spændingen op og genfinde balancen.

BOOKING AF TIDER

FREDERIKSBERG

EMAIL

mette@hundewadt.com

TELEFON

+45 26 33 33 40

ADRESSE

Langelandsvej 8, 4 sal | 2000 Frederiksberg