Mange spørger ind til deres medarbejdere, men ved du reelt hvordan de har det? Det kan være svært at fange alle signaler, når det meste foregår på afstand i disse tider.
Der er mange der går rundt med bekymringer, angst, og frustrationer. Det kan være private ting der fylder, men det kan også være savn efter det sociale, ensomheden ved at sidde hjemme eller andet der fylder bevidst eller ubevidst
Jeg har udviklet en undersøgelse, som ud fra 9 simple spørgsmål, vil kunne fungere som en “måling af temperaturen” i din afdeling/virksomhed. Undersøgelsen tager max 10 minutter. Så snart undersøgelsen er lavet, vil du og dine medarbejdere se resultatet, og derefter vil jeg give min anbefaling til, hvem der kan tilbydes et coachingforløb hos mig.
Jeg laver online coaching, hvor jeg bruger Teams. Min erfaring de sidste måneder er, at det fungerer rigtig godt. Så snart Danmark lukker op igen, vil jeg, hvis medarbejderne ønsker det, afholde fysiske sessioner.
KEDS er den undersøgelse jeg anvender som basis for trivselsundersøgelsen.
• Der er 9 spørgsmål.
• Det tager max 10 minutter at besvare den
• Medarbejderen kan se resultat med det samme
Formålet med undersøgelsen er at undgå stress, og sætte ind hos de medarbejdere der oplever at være på vej hen imod stress. Den bør i lige så høj grad bruges til de medarbejdere der enten bevidst eller ubevidst har stress.
Undersøgelsen indeholder spørgsmål om typiske udmatningssymptomer ved alvorlig stress som er: Koncentrationsevne, hukommelse, fysisk udholdenhed, psykisk udholdenhed, restituering, søvn, overfølsomhed overfor sanseindtryk, oplevelsen af krav, irritation og vrede.
Undersøgelsen er lavet af et medicinsk universitet i Stockholm, og spørgeskemaet er grundigt afprøvet på 698 personer i Danmark inden det blev godkendt.
https://nfa.dk/da/Vaerktoejer/Sporgeskemaer/Sporgeskema-om-udmatningssymptomer-KEDS
Læs om hvad jeg kan hjælpe dig med som erhvervscoach her.
Det er de færreste der er bekendt med de følgevirkninger stress har, og de fleste tror at stress er overstået efter selve sygdomsperioden.
Nedenstående data underbygger vigtigheden af at opdage stress så tidligt som muligt, og forebygge at en medarbejder bliver ramt af stress.
• 18% af danskerne har inden for et år været sygemeldt grundet en psykisk lidelse som fx kan være udbrændthed eller stress på arbejdet
• Forskning viser at både hukommelsen og koncentrationen kan være påvirket 1 år efter en stress-sygemelding og flere har søvnproblemer
• Kun 32% af de personer der har været sygemeldt føler at de er kommet sig helt eller næsten helt efter 1 år
• 16% har efter 1 år stadig tilbagefald på grund af stress, og har haft længere sygefravær relateret til stress på mindst 1 uge kvartalet op til 1 års dagen
Data fra Københavns universitet den 3. juli 2018. Artikel af Rasmus Lund-Nielsen, Videnskabelig assistent.
Jeg er certificeret behandler i kranio sakral terapi healing og fodzonehealing hos Debbie S. Christensen.
Jeg tror på at krop og sind hænger sammen, og at der skal være en balance mellem dem.