Hvad er Kranio Sakral Terapi Healing? 

Kranio Sakral Terapi Healing er til dig som døjer med eksempelvis stress, spændinger, hovedpine, koncentrationsbesvær, træthed eller andre symptomer. 

Lige nu tilbydes der 50% på din første behandling.

Kontakt mig for en uforpligtende snak
Lær mig at kende
https://youtu.be/cBSHfHyX4Hg

Skab balance i kroppen

Opnå motivation og drivkraft

Få hjælp til hverdagen

HVAD ER KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING?

Få fornyet energi

Kranio Sakral Terapi Healing er en behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer, og aktiverer kroppen til selvhelbredelse. Jeg holder bestemte steder på dit hovedet, som har direkte kontakt til forskellige steder i din krop og ned på celleplan, for at skabe naturlig balance. Behandlingen er meget mild men dybdegående.

Kranio sakral terapi

Sådan foregår behandlingen

Mettehundewadt_behandling

Hvilke symptomer hjælper Kranio Sakral Terapi Healing på?

Start din behandling allerede i dag og få fornyet energi

Andmeldelser

 

BAGGRUNDEN FOR KRANIO SAKRAL BEHANDLING

Kranio Sakral Terapi Healing udspringer fra en osteopatisk metode, og blev først beskravet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920. Det var W. Sutherland, der fik dokumenteret, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne. Op igennem det 20. århundrede arbejdede først Sutherland og siden hans elever videre med disse opdagelser og skabte teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

I 1970’erne forskede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse optegnelser, og udviklede Kranio Sakral Terapi healingen som selvstændig behandlingsform. Den danner grundlaget for terapiformen, som vi kender den i dag. Kranio Sakral Terapi Healing udøves i dag af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale i USA, Europa, Australien og New Zealand og kom til Danmark midten af i 80’erne.

Behandlingsformen bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet” ved, at behandleren mærker på kroppen med sine hænder. Alt i kroppen består af celler, og hver celle er en del af vores energisystem. Kranio Sakral Terapi Healing arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystem.

Kontakt mig