HVAD ER KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING?

Kranio Sakral Terapi Healing er til dig som døjer med eksempelvis stress, spændinger, hovedpine, koncentrationsbesvær, træthed eller andre symptomer.

Afspil video

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

HVAD ER KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING?

MANGE OPLEVER

Mange oplever symptomer som stress, hovedpine og træthed, hvilket skaber ubalance i kroppen.

Det kan påvirke dit humør, din sindstilstand, din energi, og dermed også din hverdag – måske mere end du tror og bemærker. Her kan du benytte dig af Kranio Sakral Terapi Healing, som giver ny energi til kroppen.

Behandlingsformen bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet”, ved at jeg mærker på hovedet med mine hænder.

NÅR DET SKER

Når der sker ændringer i dit liv, kan tanker og følelser omkring dette påvirke din krop helt ned på celleplan og skabe ubalance.

Det udvikler sig ofte i underbevidstheden som en skjult blokering over tid, og herfra kan du opleve spændinger, hovedpine, smerte, træthed.

Ved hjælp af Kranio Sakral Terapi Healing, kan disse blokeringer løsnes op, så energien kan cirkulere frit i din krop igen, og som giver dig en sund krop i fuld balance hver eneste dag.

HELT KONKRET

Helt konkret, har Kranio Sakral Terapi healingen indflydelse på nerve-, hormon- ogimmunsystemet ved at arbejde med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer.

Kranio Sakral Terapi Healing kan bruges til både voksne samt børn.

I dag bliver det bliver det mere og mere udbredt som behandlingsform, og du kan få glæde af ekstra energi i hverdagen, når du vælger Kranio Sakral Terapi.

FÅ FORNYET ENERGI

Kranio Sakral Terapi Healing er en behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer, og aktiverer kroppen til selvhelbredelse. Jeg holder bestemte steder på dit hovedet, som har direkte kontakt til forskellige steder i din krop og ned på celleplan, for at skabe naturlig balance. Behandlingen er meget mild men dybdegående.

SÅDAN FOREGÅR BEHANDLINGEN

Når du modtager en Kranio Sakral behandling, vil den typisk indledes med at finde frem til de underliggende problemer som forårsager dine symptomer.

Ud fra de underliggende problematikker, vil jeg ved nænsomme berøringer forskellige steder på dit hovede, løsne op for spændinger og blokeringer. Dermed arbejder jeg med at skabe balance i kroppen igen.  

Hvor mange behandlinger man skal igennem er meget individuelt, og bunder i den enkelte problemstilling, da vi som mennesker er forskellige. Er du blevet nysgerrig på, hvorvidt en Kranio Sakral behandling passer til dig og din krop, er du velkommen til at kontakte mig.

kranio sakral terapi københavn

HVILKE SYMPTOMERHJÆLPER KRANIOSAKRAL TERAPI HEALING PÅ?

Kranio Sakral Terapi Healing kan anvendes mod flere gener og lidelser, både af psykisk og fysisk art, og bruges til at fremme balance i krop og sind.

Jeg har gode erfaringer med behandling af:

  • Uro i kroppen ved stress
  • Hovedpine eller migræne
  • Spændinger
  • Træthed og udbrændthed
  • Søvnproblemer
  • Indlæringsvanskeligheder
  • Hjernerystelse
  • Ryg- eller nakkeproblemer
  • Koncentrationsudfordringer

START DIN BEHANDLING ALLEREDE I DAG OG FÅ FORNYET ENERGI

Andmeldelser

INGRID

JIMMY

TATI

BAGGRUNDEN FOR KRANIO SAKRAL BEHANDLING

Kranio Sakral Terapi Healing udspringer fra en osteopatisk metode, og blev først beskrevet af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland omkring 1920. Det var W. Sutherland, der fik dokumenteret, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne. Op igennem det 20. århundrede arbejdede først Sutherland og siden hans elever videre med disse opdagelser og skabte teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

I 1970’erne forskede den amerikanske osteopat og læge John Upledger videre på disse optegnelser, og udviklede Kranio Sakral Terapi healingen som selvstændig behandlingsform. Den danner grundlaget for terapiformen, som vi kender den i dag. Kranio Sakral Terapi Healing udøves i dag af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale i USA, Europa, Australien og New Zealand og kom til Danmark midten af i 80’erne.

Behandlingsformen bygger på, at kroppen bliver “hørt og imødekommet” ved, at behandleren mærker på kroppen med sine hænder. Alt i kroppen består af celler, og hver celle er en del af vores energisystem. Kranio Sakral Terapi Healing arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske), muskler, bindevæv og organer, og har hermed indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystem.

PRISER OG BETINGELSER

Betalingen skal ske på dagen efter endt session, og jeg tager imod MobilePay eller kontanter.

Hvis du bliver forhindret, skal du melde afbud senest 24 timer før din aftale.
Hvis du ikke møde op til din aftale, eller ikke melder afbud senest 24 timer før, forbeholder jeg mig retten til at opkræve et gebyr på 450,00 kr.