OUTPLACEMENT

SAMARBEJDE MED SCANPEOPLE

I oktober 2020 har jeg indgået et samarbejde med ScanPeople, og blevet en del af deres outplacement forløb. Når en virksomhed beder om outplacement til en eller flere medarbejdere, vil jeg som ekstern coach være en del af forløbet. Jeg vil coache de opsagte medarbejdere, så de kommer godt videre, er bevidst om de nye valg de står overfor, og har sig selv med i processen. Dette forløb tilbyder mange nye og spændende muligheder, som jeg ser som noget helt unikt.

Jeg har valgt samarbejdet med ScanPeople fordi de er professionelle, har stor viden og kompetence, og så har de hjertet på rette sted. Det er værdier, som er vigtige for mig. ScanPeople har mange års erfaring indenfor rekruttering, vikarer, CV og ansøgninger, som går rigtig godt i spænd med et outplacement forløb.

HVORFOR HAR VI I SCANPEOPLE VALGT, AT STARTE ET SAMARBEJDE MED METTE:

Mette er tillidsvækkende, imødekommende og besidder en bred erfaring indenfor blandt andet ledelse, medarbejderudvikling, samtaleteknik, stresshåndtering og coaching. Mette arbejder med de ”bløde” værdier. Hun interesserer sig for- og har fokus på det enkelte menneske. Mette arbejder dynamisk, fremadrettet og med fokus på den enkeltes mål, motivation og ressourcer og muligheder. Med udgangspunkt i, at arbejde med menneskers personlige udvikling formår Mette, at skabe tryghed.

Mette har det ”rette” ScanPeople DNA og lever i den grad op til ScanPeoples værdier:
Resultatskabelse – i enhver situation vil vi skabe de bedste resultater for vores kunder og kandidater.
Gensidig respekt – vi udviser respekt, skaber tryghed og ser vores kunder og kandidater som ligeværdige parter, uanset baggrund, etnisk oprindelse, alder, køn og sociale forhold.
Troværdighed – vi er en loyal og ærlig rekrutteringspartner. Vi lover ikke mere, end vi kan holde. Vi oplyser, vi handler, og vi følger op.
Personligt engagement – vi interesserer os for og involverer os i det enkelte menneske. Vi støtter, giver professionel sparring og bidrager til, at alle, vi er i kontakt med, når deres mål.

Jeg vil kalde vores samarbejde med Mette for det ”Perfekte match”

Læs mere om outplacement hos ScanPeople her.

BRIAN JØRGENSEN
ADM. DIREKTØR