PERSONLIG UDVIKLING
FYLD DIT LIV MED GLÆDE

Forandringer kan være svære og skræmmende i nogle situationer. Det med pludseligt at skulle vænne sig til noget nyt, er ikke lige let for alle. Men, forandringer kan også være positive, og ikke mindste rigtig vigtige. 

personlig udvikling

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

HVAD KAN PERSONLIG UDVIKLING HJÆLPE DIG MED?

Generelt set kan personlig udvikling hjælpe dig med rigtig mange forskellige aspekter af dit liv. Før du giver dig i kast med din personlig udvikling, er det en god ide at kigge indad og mærke efter, hvilke mål du vil opnå, og hvor dine personlig udfordringer er placeret henne. Det kan både være i arbejds- såvel som privatlivet, at din lyst for at ændre dig selv, befinder sig.

Alle udfordringer er vigtige – store som små. I nogle tilfælde kan udfordringen være lille, med betydningen ved at ændre ved den kan være stor. Personlig udvikling har altså ingen grænser, og kan omhandle alt. Derfor er alle udfordringer og ønskede forbedringer velkomne i min stol. 

Ved at lokalisere hvor dine mål og udfordringer er, kan du nemmere udpege de forandringer, som er nødvendige eller vigtige, så du bedst muligt kan forbedre dig selv indenfor det område du ønsker. Jeg tror på, at jo mere indsigt vi får i os selv, desto bedre er vores muligheder for at udvikle os selv, sætte nye mål og ændre uønskede vaner.

HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG MED DIN PERSONLIGE UDVIKLING?

For at opnå en udvikling af en selv, handler det også tit om at nå frem til den erkendelse, at der er noget som skal ændres, og det ikke nødvendigvis er andre, men en selv som skal ændre på noget.

Det kan være utrolig svært, da det for nogle kan føles som et nederlag, at anerkende at der er dele af ens private- eller erhvervsmæssige liv, som man ikke er tilfreds med. Derfor, skal vi nogle gange have hjælp udefra til at ændre noget grundlæggende i vores liv.

Som coach ser jeg på dine udfordringer i flere vinkler, og vil stille spørgsmål til de ting jeg hører, men som du ikke nødvendigvis selv siger. Vi kan meget mere her i livet end vi er klar over, og derfor er det min opgave at rykke ved dine grænser.

Når du er tro mod dig selv, og hvad der oprigtigt gør dig glad, og træffer nogle svære valg, som vil belønne dig gennem den virkning og betydning det har for dit liv, så opnår du en forbedrende personlig udvikling, som vil være hele rejsen værd.

Når jeg, som coach, hjælper dig med din personlig udvikling, vil det resultere i små ændringer, der gør en stor forskel. Det kan også være vi kommer frem til, at det er fundamentale ændringer for dit kærlighedsliv, karriere, familieliv, økonomi og andre aspekter som er nødvendige, for at du kan opnå den størst mulige glæde i dit liv.

Læs en af mine andre ydelser her: erhvervscoach.

HVAD KAN PERSONLIG UDVIKLING HJÆLPE DIG MED?

Når jeg coacher og rådgiver dig i din udvikling, bruger jeg mine erfaringer fra NLP coaching. Du får konkrete værktøjer med hjem efter vores session, så du kan arbejde videre med de ting vi taler om.

Eksempler på emner:

– Parforhold
– Håndtering af en svær samtale
– Vægttab
– Bearbejdning af relationer
– Karriere
– Stress
– Sorg
– Rygestop

Jeg fungerer også som erhvervscoach, som hjælper både lederen og medarbejderen med deres personlig udvikling, og når det kommer til at opnå sine mål og sit fulde potentiale på jobbet.

Som coach beskæftiger jeg mig også med min egen personlig udvikling. Jeg laver løbende 360° evalueringer af mit eget liv, for at finde ud af hvad der gør mig glad. På den måde finder jeg ud af, hvad jeg skal ændre, have skåret fra eller gøre mere af.

MINE RÅD TIL DIG, NÅR DU SKAL LAVE EN FORANDRING

Jeg har her lavet en kort liste over vigtige ting du skal huske på, når du skal lave en ændring i rejsen mod din personlig udvikling:

– Vær tro mod dig selv
– Find dine kerneværdier
– Efterlev dine værdier – også i modgang
– Vær stolt af dine valg og fejr succeserne.

Hvis du har brug for hjælp til at starte din personlig udvikling, eller brænder inde med nogle spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende samtale.

Læs om hvad kranio sakral terapi kan være med til at behandle – fx stress – her.

PRISER OG BETINGELSER

Betalingen skal ske på dagen efter endt session, og jeg tager imod MobilePay eller kontanter.

Hvis du bliver forhindret, skal du melde afbud senest 24 timer før din aftale.
Hvis du ikke møde op til din aftale, eller ikke melder afbud senest 24 timer før, forbeholder jeg mig retten til at opkræve et gebyr på 450,00 kr.