KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING BABY

Det kan være, at du helt fra fødslen, oplever at der er noget, som det ikke skal være. Det kan være, at dit barn har været igennem en svær fødsel, et akut kejsersnit, taget med sugekop, været fastklemt eller blevet født for tidligt.

Der er lige nu 50% på første behandling for din baby.

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

HVORDAN FUNGERER KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING FOR BABY?

Ved ‘fødselstraumer’ kan kranio sakral terapi healing være til stor glæde for din baby. 

Kranio sakral terapi healingg er en behandlingsform, som tager udgangspunkt i de nerver, som har direkte forbindelse til forskellige steder i kroppen. Ved at holde blidt på bestemte steder på din babys hoved, genoprette jeg de ubalancer, der er i dit barns krop. Denne behandling er dybdegående, men meget mild og afslappende. 

Alle kan modtage kranio sakral terapi healing, om du er voksen, teenager, barn eller baby. Fordi behandligen er så mild, egner den sig rigtig godt til børn – og det er altid på barnets præmisser at behandlingen udføres.

Når det kommer til din baby eller barn, laver jeg behandlingen med stor ydmyghed. Jeg starter med en samtale med jer, som forældre, om hvilke udfordringer i oplever, og hvordan det kommer til udtryk. I tilfælde af det er en baby, som skal have behandlingen, snakker jeg også med jer om graviditetsforløbet. Alt dette er med til for mig, som behandler, at kunne give den bedst mulige behandling.

VED HVILKE PROBLEMATIKKER ELLER LIDELSER KAN KRANIO SAKRAL TERAPI HEALING HJÆLPE BABYER?

Generelt er børns kroppe meget samarbejdsvillige, da den stadig er i udvikling. Derfor, jo tidligere barnet starter i behandling jo bedre. Det er også derfor at kranio sakral terapi healing ses at blive mere og mere populært for babyer. 

Hos børn som er født for tidligt, opleves det at barnets nervesystem kan værepåvirket i mere eller mindre grad. Der er områder i centralnervesystemet som ikke har opnået fuld modenhed, så du kan blandt andet opleve at din baby er særligt sensitiv eller mere reserveret de første år. 

Denne manglende modenhed i centralnervesystemet, kan senere komme til udtryk i barnets sansesystem, ved at barnet eksempelvis ikke bryder sig om at få sand, maling eller snavs på fingre og fødder, ikke kan lide at gynge højt eller ikke føler sig korrekt forstået. 

Selv har jeg en datter som er født 8 uger for tidligt, og har derfor også en del erfarring omkring dette område. Hertil kan jeg anbefale Sundhedsplejerskens artikel.

Udover at få balance i nerve- og sansesystemet, er der er en hel række problematikker, som kranio sakral terapi healing blandt andet kan hjælpe på ved en baby: 

 • Mavebesvær
 • Kolik
 • Søvnforstyrrelser
 • Fladt baghovede og skævt baghovede
 • Barnet vil ikke ligge på maven
 • Stjernekikkert
 • Urolighed
 • Ualmindeligt meget gråd
 • Skævhed i nakke eller skuldre

Ved børn fra 1½ års alderen kan kranio sakral terapi healing også hjælp: 

 • Indlæringsproblemer
 • Udfordringer med motorikken
 • Koncentrationsbesvær
 • Taleproblemer
 • Hjernerystelse

Hvis du selv skal have kranio sakral terapi København, er du velkommen til at læse mere her.

HVOR LANG TID VARER EN BEHANDLING?

Da børn er meget forskellige, vil det være individuelt hvad dit barn har brug for, og hvor mange behandlinger jeg anbefaler. Jeg afsætter dog altid en time til kranio sakral terapi healing af baby og børn, da der skal være plads til spørgsmål og en uddybende snak.

De helt små børn ligger på en briks, men fra 1½ års alderen sidder vi sammen på et tæppe med legetøj, så dit barn oplever en hyggelig stemning. De større børn vil ligge på briksen.

Sidder du inde med nogle spørgsmål omkring kranio sakral terapi healing til din baby, er du meget velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

PRISER OG BETINGELSER

Betalingen skal ske på dagen efter endt session, og jeg tager imod MobilePay eller kontanter.

Hvis du bliver forhindret, skal du melde afbud senest 24 timer før din aftale.
Hvis du ikke møde op til din aftale, eller ikke melder afbud senest 24 timer før, forbeholder jeg mig retten til at opkræve et gebyr på 450,00 kr.