ERHVERVSCOACH -
EN INVESTERING I DIN
VIRKSOMHED

Medarbejderens trivsel i virksomheden er på mange måder nøglen til at skabe de ønskede resultater. Det er her, en erhvervscoach kan være en stor hjælp. Jeg hjælper både ledere og medarbejdere med at få det bedste frem i sig selv og andre.

Afspil video om erhvervscoach video

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

HVORFOR BOOKE EN ERHVERVSCOACH?

Det er ikke mærkeligt at coaching, og særligt interessen for erhvervs coaching, stadig vokser og vokser.  

Vi har langt flere muligheder nu, end vi nogensinde har haft. Dette gælder både i vores privat- og erhvervsmæssige liv, og der er ikke noget at sige til, at de mange åbne døre og muligheder, til tider kan blive uoverskuelige eller stressende. En erhvervscoach kan hjælpe med at give dig klarhed og værktøjer, til både at håndtere de udfordringer, men også de muligheder, du står overfor.

Coaching handler om at give dig de bedste værktøjer, så du kan skabe en god work-life-balance for dig selv. En erhvervscoach hjælper på flere niveauer af virksomheden, som omfatter:

DEN INDIVIDUELLE MEDARBEJDER

Når det kommer til vores arbejde, kan der være flere elementer som påvirker os, og ting vi har brug for vejledning i, som en erhvervscoach kan give os.

Der kan være deadlines som skal overholdes, ønsker til ledelsen som ikke bliver indfriet, det kan være følelsen af, at skulle finde sig selv i et team.

I dag flyder privat- og arbejdslivet hurtigere sammen, så medarbejderens privatliv kan til tider påvirke arbejdet. 

Som erhvervscoach hjælper jeg medarbejderen, med at finde klarhed i de muligheder der måtte være.

At blive mere bevidst om sig selv, ens rolle i virksomheden og teamet, kan skabe glæde, overblik og motivation. Det er vigtigt at give alle medarbejdere et indblik ind i deres eget personlige potentiale, både når det kommer til virksomheden som helhed og hos den enkelte medarbejder.

TEAMET I HELHED

I takt med at mulighederne bliver til flere, ses diversiteten i teams også til at blive større.

I dag ses generelt langt flere kulturer og personligheder på kryds af virksomheden. Det er en stor styrke i sig selv, men kan også være svært at finde rundt i som individuel medarbejder, når det kommer til de mange forskellige holdninger som der kan være.

Når det kommer til at skabe tillid og relationer i grupper, bruger jeg som erhvervscoach Enneagrammet og min erfaring inden for NLP.

Værktøjerne giver et dybdegående indblik i de forskelligheder og personligheder der måtte være i teamet.

Ved at lære om de forskellige profiler, giver det både indblik i, hvorfor ens kollegaer gør som de gør, samtidig med at man også får dybere inblik i ens adfærd og reaktionsmønstre under pressede situationer.

STYRK LEDERSKABET

Ligesom mangfoldigheden bliver større, i de teams som er at finde i de fleste virksomheder, bliver forventningerne til ledelsen det også. Det kan være svært at være sikker på man træffer den rette beslutning, samtidig med at finde en måde, hvorpå man kan motivere og skabe en lige god relation, til alle de mange forskellige medarbejdere i teamet.

Som erhvervscoach for ledere, giver jeg støtte og værktøjer til at kunne træffe den rigtige beslutning for dig, dit team og din virksomhed. Du vil få hjælp til mere menneskelig indsigt og selvindsigt, som vil hjælpe dig med at skabe trivsel, udvikling og en god kultur i dit team og hos dine medarbejdere. 

Erhvervscoaching handler i stor grad om både din personlige og faglige udvikling. Jeg vil kigge på dine kompetencer, og jeg vil give dig skræddersyede redskaber som kan hjælpe dig med at opnå dine egne personlige og faglige mål.

HVORFOR SKAL DU VÆLGE MIG SOM ERHVERVSCOACH?

Jeg har 20 års erhvervserfaring, hvor af 8 år har været som leder. Jeg har altså både erfaring og kompetencer i vejledning af både private og erhvervsmæssige situationer fra mine ledelses år. Som erhvervscoach kan jeg skabe værdi for jeres virksomhed, ved at bringe jer nye værktøjer og perspektiver, som kan skabe trivsel og motivation helt ned til den enkelte medarbejder.

At arbejde med mennesker og forskelligheder, er det jeg brænder for. At skabe forbindelse mellem medarbejdere og kollegaer på tværs af organisationen
virksomheder, for at opnå et større fællesskab, og hjælpe med udvikling af individuelle kompetencer. Derfor er det at være erhvervscoach min passion, og det er også derfor at jeg har valgt, at gøre coaching til mit primære erhverv.

Som coach kommer jeg udefra, og er derfor en upartisk rolle. Det er en stor fordel i sig selv, både når det kommer til trygheden i at betro sig til mig, men også til at hjælpe eventuelle konflikter, da jeg ikke kender til historikken i virksomheden.

Alle forløb med mig som erhvervscoach er unikke. Det vil sige at jeg skræddersyer både forløb og værktøjer til det behov I måtte have. På den måde, sikrer I at få de hjælpemidler, som er bedst egnet til jer.

Fordi mine forløb er unikke, er prisen det også. Du er velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan få en snak om behov og forventninger for et forløb med mig som erhvervscoach.

BOOKING AF TIDER

FREDERIKSBERG

EMAIL

mette@hundewadt.com

TELEFON

+45 26 33 33 40

ADRESSE

Langelandsvej 8, 4 sal | 2000 Frederiksberg