Erhvervscoach –
En investering i din virksomhed

Medarbejderens trivsel i virksomheden er på mange måder nøglen til at skabe de ønskede resultater. Det er her, en erhvervscoach kan være en stor hjælp. Jeg hjælper både ledere og medarbejdere med at få det bedste frem i sig selv og andre.

Kontakt mig for en uforpligtende snak
Lær mig at kende
https://youtu.be/TIGmaK5hdaE

Skab balance i kroppen

Opnå motivation og drivkraft

Få hjælp til hverdagen

Hvorfor booke en erhvervscoach?

Det er ikke mærkeligt at coaching, og særligt interessen for erhvervs coaching, stadig vokser og vokser.  

Vi har langt flere muligheder nu, end vi nogensinde har haft. Dette gælder både i vores privat- og erhvervsmæssige liv, og der er ikke noget at sige til, at de mange åbne døre og muligheder, til tider kan blive uoverskuelige eller stressende. En erhvervscoach kan hjælpe med at give dig klarhed og værktøjer, til både at håndtere de udfordringer, men også de muligheder, du står overfor.

Coaching handler om at give dig de bedste værktøjer, så du kan skabe en god work-life-balance for dig selv. En erhvervscoach hjælper på flere niveauer af virksomheden, som omfatter:

Hvorfor skal du vælge mig som erhvervscoach?

Jeg har 20 års erhvervserfaring, hvor af 8 år har været som leder. Jeg har altså både erfaring og kompetencer i vejledning af både private og erhvervsmæssige situationer fra mine ledelses år. Som erhvervscoach kan jeg skabe værdi for jeres virksomhed, ved at bringe jer nye værktøjer og perspektiver, som kan skabe trivsel og motivation helt ned til den enkelte medarbejder.

At arbejde med mennesker og forskelligheder, er det jeg brænder for. At skabe forbindelse mellem medarbejdere og kollegaer på tværs af organisationen
virksomheder, for at opnå et større fællesskab, og hjælpe med udvikling af individuelle kompetencer. Derfor er det at være erhvervscoach min passion, og det er også derfor at jeg har valgt, at gøre coaching til mit primære erhverv.

Som coach kommer jeg udefra, og er derfor en upartisk rolle. Det er en stor fordel i sig selv, både når det kommer til trygheden i at betro sig til mig, men også til at hjælpe eventuelle konflikter, da jeg ikke kender til historikken i virksomheden.

Alle forløb med mig som erhvervscoach er unikke. Det vil sige at jeg skræddersyer både forløb og værktøjer til det behov I måtte have. På den måde, sikrer I at få de hjælpemidler, som er bedst egnet til jer.

Fordi mine forløb er unikke, er prisen det også. Du er velkommen til at kontakte mig, så vi sammen kan få en snak om behov og forventninger for et forløb med mig som erhvervscoach.

Kontakt mig