Ingrid

Jeg har indtil videre haft to kraniosakral-behandlinger hos Mette Hundewadt, som jeg har fået anbefalet af flere venner i forbindelse med en længerevarende hjernerystelse. Allerede efter første behandling oplevede jeg mærkbare fremskridt, og Mettes arbejde er en uundværlig del af min bedring.

Jimmy
Jeg har været i behandling hos Mette grundet dårlig ryg og skulder. Det fik hun meget hurtigt rettet op på, men jeg fik også flere gode ting med derfra. Bl.a fik jeg åbnet op for bearbejdning af traumer tidligere i livet.
Det hele har mundet ud i, at jeg sover bedre, er mere glad og ikke mindst har endnu mere succes på mit arbejde.

Jeg vil aldrig undvære behandlinger hos Mette.

Det er personlig udvikling og balsam for sjælen

Mette
Mette har været en stor hjælp og støtte gennem min sygemelding med stress. Hun har i en tid, hvor jeg ikke havde overskud til noget som helst, på kun få måneder hjulpet mig “tilbage” til en endda endnu bedre version af mig selv. Hun har hjulpet mig med at skabe struktur og gode vaner i min hverdag gennem konkrete og letforståelige redskaber, og er helt generelt bare “spot-on” i sin rådgivning! Hun er god til at fornemme hvor man er, hvad man har brug for, og minder løbende om den fremgang hun og jeg selv oplever.

Jeg kan varmt anbefale Mette til alle, der, hvad end det er privat eller arbejdsrelateret, har brug for hjælp, rådgivning eller bare har brug for at tale med en person, der er mega god at snakke med! Vi har berørt emner, der både var relateret til mit følelsesmæssige privatliv samt ifm jobsøgning og karrieremuligheder.

Tusinde tak for din hjælp indtil nu, Mette! Det har virkelig været en “game-changer” at starte hos dig og er så stolt af, hvor vi sammen har bragt mig hen.

Tati, mor til Virgil
Da min søn var omkring 3 måneder gammel, begyndte han at trække sig sammen, og klynke igennem hele dagen også når han sov. Det var helt tydeligt at han havde ondt i maven. Vi gik derfor til en zoneterapeut for at se om det kunne hjælpe. Vi gik der 5 gange og det hjalp slet ikke.

Efter et stykke tid gik jeg til Mette, og allerede efter 1. gang fik jeg et helt andet barn med hjem. Han sov 5 timer efter første besøg. Derefter var der intet. Vi havde en rolig dreng der sov meget bedre og vi oplevede ikke den dreng der trak sig sammen og klynkede. Vi tog en gang mere for en sikkerheds skyld.

Mette var meget imødekommende og venlig. Man føler sig velkommen og hørt hos Mette og så virker det.

Caroline
Mette er enormt dygtig, indsigtsfuld og tillidsvækkende og jeg kan på det varmeste anbefale hende. Jeg har i en længere periode gået til kraniosakralterapi healing hos Mette og behandlingsforløbet har gjort en stor forskel for både min krop og mit sind. Du vil opleve at gå fra behandlingen med en følelse af forløsning og balance og måske vil du endda opleve, at du har lært dig selv en smule bedre at kende. Kraniosakral arbejder nemlig med zoner, og Mettes unikke intuitive evner gør, at hun kan fortolke dine reaktioner ud fra, hvor du er i dit liv. Det har været en gave for mig at få den selvindsigt og jeg håber at mange andre får glæde af Mettes magiske hænder og evner.

Helga Andersen. Tidligere Marketing & Business Unit Director, Spanien hos Novo Nordisk . CEO og founder af www.danishreveal.com
Nogle gange har vi alle sammen brug for værktøjer til at finde den rigtige kurs i vores liv, eller blot blive guidet til at få en balance i vores hverdag både privat og på arbejdet. Her er Mette den coach, som i de sidste mange år af mit professionelle- og privatliv har vejledt mig til de rigtige beslutninger og givet mig værktøjer, og dermed styrken til at følge mine drømme.

Lige fra arbejdsrelaterede beslutninger med fokus på medarbejder udvikling og team management, personlige udviklingsområder samt svære og ”modige” beslutninger i mit liv.

Jeg kan varmt anbefale Mette, da hun den dag i dag er en sparringspartner i mit liv, hvortil jeg jævnligt vender tilbage for at få et ”sundhedstjek”. Det giver mig energi til fortsat at vokse som menneske men også professionelt.

Astrid, mor til Miguel
Da min yngste søn var spæd, var han indlagt på hospitalet med mrsa igennem nogle uger. Her fik han forskelligt medicin som bla. påvirkede hans mave. Den efterfølgende tid havde min søn ikke afføring i flere dage, og han virkede forpint og kunne ikke sove lang tid ad gangen.

Mette gav ham behandling og efter bare nogle få minutters behandling havde han afføring, og herefter virkede min søn mere rolig. Han begyndte at sove lidt bedre og maven fungerede også. Efter to ganges behandling begyndte min søns mave at fungere, han kunne sove flere timer i træk og han virkede ikke forpint længere.

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Mettes kraniosakral terapi, og vil til en hver tid bestille en ny tid, hvis enten mine børn eller jeg bøvler med noget fysisk eller følelsesmæssigt.

Irene, Teamleder hos Coor
Jeg har været så heldig, at min leder hos Coor har givet mig muligheden for at benytte Mette som coach. Jeg gik med nogle udfordringer på min arbejdsplads, som jeg i længere tid ikke har kunne løse. Mette gav mig nogle værktøjer, der fik mig til at reflektere over de forskellige situationer, så jeg havde mulighed for at finde andre løsninger.

Mette er en super dygtig og nærværende coach der lytter og sætter sig i mit sted. Jeg fik nogle opgaver, som jeg skulle arbejde med, og de har været med til at skubbe mig i den rigtige retning, og se løsninger istedet for begrænsninger. I processen fandt jeg ud af, at disse ændringer også havde en positiv effekt i mit privatliv. Ting jeg havde bokset med i en længere periode løste sig, fordi jeg gjorde noget andet.

Cæcilie
Tak for fem gode behandlinger.
I juni måned besluttede jeg at starte hos dig. Jeg havde i en længere periode haft mange smerter i nakken og ondt i hovedet. Jeg har haft stor succes med osteopati, men efter et utal af forsøg, hvor jeg blev mere og mere desperat søgte jeg efter en anden form for behandling.
Jeg havde hørt godt om kraniosakral terapi healing og gav det en chance.
Mit første besøg hos dig var dejligt, roligt og ordentligt. Jeg følte mig godt tilpas og afslappet.
Du gik roligt til værks i min nakke og fik åbnet op for bl.a. blodgennemstrømmen. DU har magiske hænder. Efter endt behandling følte jeg mig afslappet, veltilpas, let i hovedet og havde ingen nakkesmerter! Jeg har været hos dig af fem omgange og du formår at “nulstille” mig hver gang.
SYV-NI-TRETTEN har jeg ikke haft nogen komplikationer den sidste månedstid. Det er så dejligt.
Du har været en gave for mig. Jeg vil give mine varmeste anbefaler til alle jeg møder på min vej.

Gitte
Jeg har været i behandling hos Mette flere gange. Første gang grundet stress symptomer, hvor Mette hurtigt via samtale og behandling sørgede for at jeg fik det bedre, og kunne sætte ord på hvordan jeg havde det, så jeg ikke skulle igennem en længere sygemelding.
Mette er rigtig god til at mærke og behandle/coache ud fra det hun mærker, og ud fra det jeg fortæller.
Hun har gjort mirakler og det er jeg hende dybt taknemmelig for.
Lige nu går jeg hos Mette for rent velvære og føler selv jeg er i harmoni (troede jeg). Men nu kan jeg godt mærke at der alligevel lå nogle ting inde bagved som skulle bearbejdes.
Hvis du ønsker at give dig selv en gave – så book en tid hos Mette du vil ikke fortryde det.

Sasseline
Jeg har igennem det sidste halve år været i et terapiforløb hos Mette. Mette er yderst kompetent, professionel og tillidsvækkende med et stort nærvær og varme. Mette har hjulpet og støttet mig gennem en stor personlig udvikling, og jeg har fra dag ét følt mig helt tryg i hendes hænder, både kropsligt med kranio sakral, men også med en meget professionel coaching og vejledning. Mette har en evne til at se og fornemme lige præcis hvor jeg var og er i min udvikling og har støttet mig derfra.

Jeg ser Mette som en helt unik behandler og coach, der både kan arbejde med kroppen og sindet på samme tid. I den sammenhæng har Mette været guld værd for mig. Jeg vil til enhver tid anbefale andre at søge råd, støtte og vejledning hos Mette.

Desirée
Mette er enormt sød og behagelig, og jeg følte mig tryg ved hende allerede første gang jeg mødte hende. Hun er en menneskekender med medfødte fornemmelser og evner. Samtidig er hun ekstremt dygtig i hendes behandling af kroppens spændinger.
Jeg vil varmt anbefale hende til alle der har brug for lidt kontakt til sit indre.