OM MIG

METTE HUNDEWADT

Jeg er 42 år og gift med min store kærlighed. Sammen har vi vores datter på 4 år.

Jeg har altid vidst, at jeg var født med en helt særlig evne. En sjette sans med en meget stærk intuition hos mig selv og for andre. Siden starten af mine 20’ere har jeg fået meget mere bevidsthed, og blevet nysgerrig på hvad jeg kunne bruge denne evne til.
I samme periode opstod der nogle spørgsmål, hvor jeg havde brug for at søge dybere svar, og det fandt jeg inden i mig selv.

For mig er personlig udvikling en konstant proces, hvor jeg hele tiden finder nye svar, for at forstå gamle som nye ting i mit liv. Når jeg mærker efter, følger mit hjerte, slipper frygten og har fokus på det jeg ønsker, så kommer tingene også til mig. Jeg er blevet bekræftet i, at der for mig ingen tilfældigheder findes, men at vi nogle gange skal tage en omvej for at få læring inden vi opnår vores drømme.

Jeg går selv til ”service tjek” løbende, hvor jeg modtager behandling, vejledning og sparring af den person, som har været min mentor de sidste 15 år.

Min baggrund i NLP coaching kommer fra en 3½ årig uddannelse hos NLP Huset der også omfatter en Master i Enneagrammet.

Jeg er certificeret behandler i kranio sakral terapi healing og fodzonehealing hos Debbie S. Christensen.

Jeg tror på at krop og sind hænger sammen, og at der skal være en balance mellem dem.

ERHVERVSERFARING

Jeg har været på arbejdsmarkedet siden 1999 og prøvet lidt af hvert. Forskellige organisationer, brancher, ledere og stillinger. Alle de erfaringer, udfordringer, sorger og glæder har gjort mig til den jeg er.

Jeg var ansat i samme virksomhed i 17 år, og har set virksomheden indefra både som medarbejder og leder. Jeg har været en del af at outsource en hel afdeling, som jeg var med til at etablere, udvikle og ændre. Jeg har fået meget erfaring med mig, både med det der var en kæmpe succes, men også det der ikke fungerede.

De sidste 8 år i virksomheden valgte jeg at være leder, hvor jeg brugte min NLP coaching uddannelse dagligt både bevidst og ubevidst.

Det er fantastisk at arbejde med min passion og få muligheden for at inspirere, vejlede og hjælpe andre. Alt går op i en højere enhed, når jeg oplever en anden person finde frem til svaret på de svære spørgsmål. Det er lige præcis det, jeg vil bruge min tid på.

UDDANNELSE

Jeg er uddannet i 2009 som NLP HR Coach og har en Master i Enneagrammet.

Coaching har de seneste år fået kritik for at være et udvandet fag, fordi der findes et stort udbud af kortvarige uddannelser og kurser. Den uddannelse jeg har taget hos NLP Huset tager 3½ år, hvor der er inkluderet en Master i Enneagrammet, et forløb i åndedrætsterapi, 20 timers supervision samt over 100 timers coaching i praksis.

Jeg tog uddannelsen for at kickstarte min egen personlige udvikling, og når jeg kigger tilbage, har de første 2 år primært bestået af personlig udvikling. Jeg har skabt et fundament af viden og erfaring, før der var plads til at coache andre.

 

I 2007 blev jeg certificeret som behandler i kraniosakral terapi healing, fodzone healing og mindfulness hos Debbie S. Christensen. Jeg har praktiseret som behandler siden 2007, og har i samme periode videreudviklet mig på kurser og seminarer.

TRODS MIN ERFARING, ER JEG IKKE EKSPERT PÅ DIG OG DIT LIV!

JEG ER EKSPERT I AT STILLE DIG DE RELEVANTE SPØRGSMÅL, OG PÅ DEN MÅDE HJÆLPE OG GUIDE DIG, TIL SELV AT FINDE DE SVAR DU HAR BRUG FOR.

ALLE MENNESKER ER FORSKELLIGE OG DERFOR ER TO SESSIONER ALDRIG ENS.

Bliv inspireret
Jeg har læst mange bøger, men efter jeg er blevet mor, har det primært været lydbøger, der har passet ind i min hverdag. Ikke alle mine anbefalinger findes som lydbøger, men alle bøger kan varmt anbefales:
– ”Karma, synkronicitet og mod” og ”Spirituel” af Rikke Hertz. Meditationer fra Rikke Hertz kan også varmt anbefales: https://rikkehertz.com/meditationer/
– ”Elsk det som er” og ”Behøver jeg din kærlighed” af Byron Katie
– ”Helbred dit liv” af Louise L. Hay
– ”All in” af Jesper Buch
– ”Enneagrammet – typen om typen” (jeg anbefaler alle bøgerne som er udgivet af NLP Huset
– ”Din krop spejler dit sind” af Debbie Shapiro
– ”Tilbage efter stress” af Rasmus Lund-Nielsen og følgende artikel af samme forfatter: 
https://nyheder.ku.dk/alle_nyheder/2018/07/stress-ramte-tilbage-i-job-behandles-helt-forkert/