Mette Hundewadt

Jeg er 41 år og gift med min store kærlighed. Sammen har vi vores datter på 3 år.

I 2020 tog jeg en stor beslutning og blev selvstændig for at arbejde fokuseret med mine kernekompetencer, og gøre det jeg brænder for. De sidste 8 år har jeg været leder og anvendt mine kompetencer i det daglige for at vejlede i såvel private situationer som i en erhvervsmæssig kontekst.

Min baggrund i NLP coaching kommer fra en 3½ årig uddannelse hos NLP Huset der også omfatter en Master i Enneagrammet.

Jeg er certificeret behandler i kraniosakral terapi healing og fodzonehealing hos Debbie S. Christensen.

Jeg tror på at krop og sind hænger sammen, og at der skal være en balance mellem dem.

Erhvervserfaring

Jeg har været på arbejdsmarkedet siden 1999 og prøvet lidt af hvert. Forskellige organisationer, brancher, ledere og stillinger. Alle de erfaringer, udfordringer, sorger og glæder har gjort mig til den jeg er.

Jeg var ansat i samme virksomhed i 17 år, og har set virksomheden indefra både som medarbejder og leder. Jeg har været en del af at outsource en hel afdeling, som jeg var med til at etablere, udvikle og ændre. Jeg har fået meget erfaring med mig, både med det der var en kæmpe succes, men også det der ikke fungerede.

De sidste 8 år i virksomheden valgte jeg at være leder, hvor jeg brugte min NLP coaching uddannelse dagligt både bevidst og ubevidst.

Det er fantastisk at arbejde med min passion og få muligheden for at inspirere, vejlede og hjælpe andre. Alt går op i en højere enhed, når jeg oplever en anden person finde frem til svaret på de svære spørgsmål. Det er lige præcis det, jeg vil bruge min tid på.

Uddannelse

Jeg er uddannet i 2009 som NLP HR Coach og har en Master i Enneagrammet.

Coaching har de seneste år fået kritik for at være et udvandet fag, fordi der findes et stort udbud af kortvarige uddannelser og kurser. Den uddannelse jeg har taget hos NLP Huset tager 3½ år, hvor der er inkluderet en Master i Enneagrammet, et forløb i åndedrætsterapi, 20 timers supervision samt over 100 timers coaching i praksis.

Jeg tog uddannelsen for at kickstarte min egen personlige udvikling, og når jeg kigger tilbage, har de første 2 år primært bestået af personlig udvikling. Jeg har skabt et fundament af viden og erfaring, før der var plads til at coache andre.

I 2007 blev jeg certificeret som behandler i kraniosakral terapi healing, fodzone healing og mindfulness hos Debbie S. Christensen. Jeg har praktiseret som behandler de sidste 13 år, og har i samme periode videreudviklet mig på kurser og seminarer.

Loading...
Trods min erfaring, er jeg ikke ekspert på dig og dit liv!
Jeg er ekspert i at stille dig de relevante spørgsmål, og på den måde hjælpe og guide dig, til selv at finde de svar du har brug for.
Alle mennesker er forskellige og derfor er to sessioner aldrig ens.