PISKESMÆLD - FÅ BEHANDLING MOD SMERTER

Faren for at få piskesmæld eller andre skævheder kan ske ved større eller mindre uheld. Ubetydelige skader efter en ulykke kan i en ubehandlet krop få følgevirkninger og vokse sig større.

Du kan opleve: nakkesmerter, svimmelhed, træthed og koncentrationsbesvær. Uden behandling kan det udvikle sig til varige sygdomme. Ofte kan der også være tale om hjernerystelse. Se mere om hjernerystelse her.

Piskesmæld opstår ofte i forbindelse med trafikuheld, hvor man påkøres bagfra eller fra siden, hvorefter nakken kraftfuldt strækkes. Det kan også ske ved et kraftigt fald eller en anden ulykke. Det omtales oftest som en overstrækning eller forstuvning af muskler og ledbånd i nakken. Når vi slår os, gør det ondt, og ofte er det kun kortvarigt. Men der sker også noget andet, som kan være værre, ved at kroppen forskrækkes, spænder og begrænser vores bevægelighed. Så selv om slaget ikke er voldsomt, kan det stadig have følgevirkninger.

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

BEHANDLINGSFORM

Det er vigtigt, at du hurtigst muligt får den nødvendige hjælp, uanset hvor stor eller lille en ulykke du har været involveret i. Efter et evt. besøg hos en læge vil jeg anbefale et forløb med kranio sakral healing. Jeg tager altid en snak med dig ved første session, for at vurdere hvor mange behandlinger der skal til.

Læs om Kranio Sakral Terapi København her.

BOOKING AF TIDER

FREDERIKSBERG

EMAIL

mette@hundewadt.com

TELEFON

+45 26 33 33 40

ADRESSE

Langelandsvej 8, 4 sal | 2000 Frederiksberg