FIND GODE VANER OG UNDGÅ SKÆVHEDER I KROPPEN

Livet igennem opbygger vi ofte dårlige siddevaner, som kan skabe skævheder. Vi belaster kroppen uhensigtsmæssigt, og især i de længerevarende siddetilstande som på arbejdet eller i bilen.
Når vi får dårlige siddevaner eller står forkert, presses nerverne i nakke, ryg og lænd sammen, og det kan give spændinger, som begrænser blodtilførslen til hjernen. Det vil ofte føles som hovedpine, nedsat koncentrationsevne eller træthed i hele kroppen.

Det kan være svært for en person selv at vurdere, omfanget. Jeg anbefaler altid mine klient at komme forbi, så vi kan tage en snak, og så jeg kan vurdere kroppen.

Erfaringer viser, at rigtig mange mennesker (ca. 85%) har fået forskubbet deres knogler, f.eks. efter piskesmæld, uhensigtsmæssig brug af kroppen, dårlig holdning eller forkerte arbejdsstillinger, som kan fremprovokere skævheder og skader i din krop.

SKAB BALANCE I KROPPEN

OPNÅ MOTIVATION OG DRIVKRAFT

FÅ HJÆLP TIL HVERDAGEN

BEHANDLINGSFORM

Kranio sakral healing er en mild behandlingsform, hvor jeg arbejder med dit nervesystem og knoglerne. Jeg arbejder med at genskabe kroppens naturlige balance, hvis din krop er blevet skæv.

BOOKING AF TIDER

FREDERIKSBERG

EMAIL

mette@hundewadt.com

TELEFON

+45 26 33 33 40

ADRESSE

Langelandsvej 8, 4 sal | 2000 Frederiksberg